Referenties

Rebecca

We kennen Evelyn inmiddels al jaren! Wat heeft zij onze kinderen fantastisch geholpen. Evelyn gaat met heel veel geduld en enthousiasme te werk en dat geeft zo’n positieve invloed op het proces. Alle 3 onze kinderen hebben veel geleerd en hebben daar nu zoveel profijt van. En het allerbelangrijkste: hun zelfvertrouwen is terug!

Onze oudste 2 kinderen hebben dyslectie en liepen in groep 6 echt vast. Ze raakten er enorm gefrustreerd van, slimme kinderen die graag wilden maar waarbij het niet lukte. Wij wisten ons er geen raad meer mee. We kregen van school en van diverse andere deskundigen adviezen en tips. Maar waar begin je en wat werkt het beste bij jouw kind?

Via via kregen we over de praktijk van Evelyn te horen en het sprak ons meteen aan. Ze kijkt goed naar het kind en welke methode daarbij goed werkt. Spelling en begrijpend lezen is vanaf de basis opnieuw aangeboden, op een manier waarop de kinderen het wel begrepen en weten toe te passen.

Inmiddels zitten ze nu op het voorgezet onderwijs en gaat het ontzettend goed. Wij zijn Evelyn enorm dankbaar!

Een zeer tevreden moeder

Bij spoorwempe loopt mijn zoontje al enige jaren met bijles voor rekenen .
Als hij dit niet had gedaan, dan heeft hij nooit zover kunnen komen als dat hij nu is.
Door de inzet en herhalen van de stof 1 op 1 komt het wel binnen en blijft het in het hoofdje hangen.
Mede door de goede sfeer en geduld van Evelyn,ging hij altijd met plezier hier heen.
Helaas houdt het hier voor hem op want hij gaat naar de middelbare ...
Zijn zelfvertrouwen is ook mede door evelyn zeer verbeterd.
Als ik iemand moet aanraden met name voor zelfvertrouwen en rekenen dan moet je echt hier zijn!
Een zeer tevreden moeder

Franca

Ik ben voor spelling naar Evelyn geweest.  Ze leert je alle spellingsregels op een leuke leerzame manier.  Het is heel divers en niet elke keer hetzelfde. Mijn spelling is met haar hulp heel erg vooruit  gegaan, daarna kreeg ik ook wat moeite met rekenen en ben ik ook met dit probleem naar haar toe gegaan, ook hierbij  heeft ze me heel erg geholpen. Ze is super aardig en heel erg grappig , ik heb veel lol met haar beleefd. Een echte  aanrader!!!!

Jeremy

Evelyn is van nature een erg open en prettig persoon in de omgang. Onze zoon (9) voelde zich direct bij haar op z’n gemak. Ze neemt de tijd voor alle onderdelen en legt rustig en duidelijk uit wat de bedoeling is. Evelyn gaat actief op zoek naar de intrinsieke motivatie van het kind, wat bijdraagt aan de resultaten.

We zijn zeer tevreden en bevelen Evelyn van harte aan!

Barbara

Onze zoon Samuel is een jaar lang 2 keer per week bij Evelyn geweest, hij is er zeker mee geholpen. De aandacht en de rust waarmee Evelyn de juiste “taal” regels over weet te brengen is subliem. Samuel is er een stuk zekerder van geworden. Hij heeft de bijlessen als prettig ervaren. De gesprekken die wij als ouders met Evelyn hebben gehad zijn ook zeker openhartig en verhelderend geweest. Het is voor iedereen die ergens een probleem mee heeft aan te raden om bij SPOOR Wempe RT te volgen.

Yvonne

Nadat wij officieel hoorden dat onze dochter dyslectie heeft hebben wij onderzoek gedaan naar een methode die ons leek te passen bij haar. de kernvisie methode is gebleken, hoeft niet per se van toepassing te zijn op personen met dyslectie.
het blijkt een methode te zijn die je op een andere manier leert te memoriseren, en daarbij vooral gebruik makend van visualisatie.
Voor onze dochter een goede methode maar ook voor anderen die visueel ingesteld een zeer handige methode.
Kernvisie methode geeft een handvat die onze dochter goed kan gebruiken bij haar vervolgstudie. voor mij als ouder heeft het ook veel inzichten gebracht. Het is heel leerzaam en fijn om te zien hoe je beter met je kind kan werken, dat geeft mij tools die ik dankbaar gebruik.

Evelyn is voor ons op veel vlakken inspirerend geweest. Ze gebruikt methodes die aantoonbaar goed werken en daarnaast kijkt ze naar de persoon , die ze ook op maat gesneden adviezen geeft. oefeningen die niet per se een direct doel beogen, niet per se direct helpen om beter te scoren, maar indirect zeer belangrijk zijn. te denken valt b.v. aan een betere zelfwaarde, betere nachtrust.
dat zijn waardevolle bijdrages voor het leven.

?
Onze dochter vond het erg lastig zich te concentreren in de klas en miste hierdoor de basisuitleg van bepaalde vakken. Zij scoorde vervolgens onnodig laag, wat zorgde voor veel onzekerheid en teleurstelling. Evelyn heeft haar letterlijk weer op het juiste spoor gezet. De opgelopen achterstand heeft zij binnen een paar maanden weg weten te poetsen. De cijfers vlogen omhoog, het zelfvertrouwen is weer terug en de concentratie beter dan nooit tevoren. Onze dochter gaat huppelend naar Evelyn toe en komt al even opgewekt weer thuis. Het huiswerk maakt zij vol overgave en zonder stress. Ongelofelijk wat Evelyn met 3 kwartier RT per week weet te bereiken!
Inmiddels is ons beoogde doel behaald, maar we hebben nog geen afscheid van Evelyn genomen. Onze dochter volgt nu nog een paar lessen Cito training om haar ook tijdens deze toetsen een steuntje in de rug te geven. Alle lof voor Evelyn; we zijn je ontzettend dankbaar!
Anita

Mijn zoontje van 8 heeft problemen met rekenen.
Na een  korte  zoektocht zijn wij bij Evelyn terecht gekomen.
Waar rick met veel plezier naar toe ging.
Omdat ze het op school niet  begrijpend konden uitleggen .
Al snel mede door de intensieve en duidelijke uitleg lukte het rick om het te begrijpen.
Ik zelf ben erg blij met de aanpak van Evelyn het is zeer duidelijk, Rick zelf vond het geweldig om naar Evelyn te gaan.
Hij kreeg mede door Evelyn weer vertrouwen in zijn kunnen.
Ik raad Evelyn ten zeerste aan .
En mocht het nodig zijn , gaan we gewoon weer naar spoor wempe!

Frederike

Onze dochter zit in groep 8 en had de nodige problemen op het gebied van begrijpend lezen ontwikkeld. Onder andere door aandacht- en concentratieproblemen, had ze in de afgelopen jaren een achterstand opgelopen. Evelyn heeft allereerst deskundig in kaart gebracht waar de problemen zaten en is daarna met een gedegen plan met onze dochter aan de slag gegaan. Na afloop van iedere sessie volgde een korte terugkoppeling, wat wij als ouders als erg prettig hebben ervaren. Doordat wij intensief betrokken waren bij het huiswerk, bleven we zo ook gezamenlijk op het juiste spoor. De combinatie van deskundige RT en intensief thuis oefenen heeft onze dochter erg goed gedaan. Ze ontwikkelde vaardigheden en strategieën en kreeg eindelijk grip op het begrijpend lezen. Dit heeft haar zelfvertrouwen zichtbaar goed gedaan. Het contact met Evelyn heeft onze dochter daarnaast als heel prettig ervaren. Voor ons geldt zeker hetzelfde; fijne communicatie gedurende de RT, maar ook tijdens gesprekken waarin Evelyn ons van goed en deskundig advies heeft voorzien.

Kathleen

“Ik vond het erg gezellig om bijles te hebben bij Evelyn! Ik had nogal moeite met mijn begrijpend lezen wat nogal invloed had op de vakken die ik op school kreeg. Zo begreep ik vragen niet goed.

Met Evelyn heb ik toen vooral veel leesteksten geoefend en veel geleerd over wat je moet doen met zo'n leestekst. Ze heeft alles erg goed en rustig uit weten te leggen en ik voelde me erg op mijn gemak bij haar. Ik had niet gedacht dat het leuk zou zijn om naar bijles te gaan. Als ik weer bijles nodig heb zou ik zo graag weer terugkomen!

Jesper

Evelyn is heel aardig, ze helpt je super goed ook als je iets niet snapt.

Je kan het altijd vragen als je het lastig vindt, of als je iets niet weet wat het betekent.

Ze legt het dan perfect uit.

TIP: KOM NAAR EVELYN ALS JE IETS LASTIG VINDT.

Romy

Romy had een hele moeilijke start in groep 4, erg onzeker.

Gelukkig vonden we Evelyn die haar hielp haar onzekerheid weg te nemen, maar ook haar op het juiste niveau te krijgen.( Met Rekenen) Na een half jaar elke week bij Evelyn te zijn geweest ging ze met sprongen vooruit. Haar Rapport wat echt super goed! Haar onzekerheid met ( ik kan het niet) was helemaal weg! Bedankt voor alles Evelyn! Ze is door naar groep 5 met een geweldig mooi rapport!

Floor

Als je naar Evelyn gaat omdat je iets moeilijk vindt kan ik je zeggen dat Evelyn je heel goed helpt.  Ze legt alles heel goed uit en ze geeft hele handige trucjes om dingen beter te snappen. Als je een vraag hebt kan ze die ook heel goed beantwoorden.

Ik zou zeggen kom zeker naar Evelyn als je iets lastig vindt. Evelyn heeft mij echt super goed geholpen.

Nikki Gerritsen

Ik heb bij Evelyn 3 lessen "leren leren" gevolgd, ik heb er erg veel aan gehad.

Ik heb goede tips gekregen en het wordt heel duidelijk en overzichtelijk uitgelegd!

Ik heb er een heel goed gevoel bij!

Het was heel leuk!

Sam

Ik vond het super leuk om met jou samen te werken!! Ik heb veel geleerd ondanks dat ik dyslectisch ben. Ik vond dat je me super goed geleerd hebt om de samenvatting te vinden, en om de belangrijke signaalwoorden in een tekst te vinden . En vandaag nog de mindmap, dat gaat me wel goed helpen, om een samenvatting te maken!! Ik kan me nu ook beter concentreren! Ik vond het super leuk!! ( bedankt voor het cadeautje )

?

Beide kinderen hebben bijles gehad van Evelyn. Wij zijn heel erg tevreden met het resultaat. Zowel onze zoon als onze dochter (beide dyslectisch) hebben er heel veel baat bij gehad. Wat ook belangrijk is om te melden dat de kinderen het altijd erg fijn vonden om naar Evelyn te gaan. Haar omgang en manier van les geven spreekt de kinderen erg aan en voelde zich veilig bij Evelyn. Mochten wij het nogmaals nodig hebben zouden wij zeer zeker weer bij “spoor Wempe” in de trein stappen.

Melissa

“Hey, ik ben Melissa en ik ben 13 jaar. In groep 8 kreeg ik als advies mavo-havo, alleen omdat mijn spelling (Nederlands) te slecht was. Ik wou graag naar de havo, dus ik nam bijles bij juf Evelyn. Ik heb bijna een half jaar elke week één keer bijles gehad. En toen kreeg ik na de laatste CITO toetsen toch het advies havo en mijn spelling was van D niveau naar B niveau gegaan. Ik was super blij. De bijlessen waren super. Ik had elke vrijdag zin om er naar toe te gaan, want juf Evelyn deed echt alles super leuk. Ik had een map gekregen met oefeningen en regels, zodat ik dingen ook thuis moest doen en terug kon kijken als ik iets niet snapte of moeilijk vond. Juf Evelyn heeft mij heel erg goed geholpen !”

Isa

RT bij Evelyn is leuk. Ze is tussen door heel aardig. Als je iets niet snapt legt ze het nog een keer uit. Ze blijft heel rustig. Evelyn leert je dingen die je niet goed kan. Voor mij had dat te maken met Nederlands, zoals, Spelling, werkwoorden en wanneer je een d of een t schrijft. Ik heb veel van Evelyn geleerd.

Daantje

Ik ben ongeveer 1 jaar bij Evelyn geweest en in die tijd heb ik veel geleerd van spelling. Evelyn is heel rustig en legt alles goed uit. IK moest soms een dictee maken, soms kreeg ik huiswerk mee. Door samen oefeningen te doen leerde ik veel. Ik leerde om zelf na te denken hoe je en woord spelt. Ik leerde dan ook waarom je een woord zo schrijft. Ik vond het best gezellig om naar de bijles te gaan.